Η Εταιρεία μας

Η Εταιρία μας

Η εταιρεία GROUP Κατασκευαστική , είναι μια ελληνική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας και στην ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων.

Η πολυετή και επιτυχημένη εμπειρία μας στο χώρο, η τεχνογνωσία σε μικρά και μεγάλα έργα καθώς επίσης και η συνεχής απαίτηση της αγοράς για ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας μας οδήγησε στη διεύρυνση των εργασιών μας σε μεγάλου μεγέθους κτιριακά συγκροτήματα και στην ίδρυση της GROUP ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΙΚΕ  με διακριτικό τίτλο GROUP Κατασκευαστική ή GROUP Engineering που είναι μετεξέλιξη της αρχικής "Group Κατασκευαστικής ΑΤΕΕ".

H εταιρεία  GROUP ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ έχει σαν στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν στο χώρο καλύπτοντας όλα τα στάδια εξέλιξης: μελέτη, προμήθεια μηχανημάτων και υλικών, εγκατάσταση, συντήρηση, εγγύηση καλής λειτουργίας, επισκευή στους παρακάτω τομείς έργων:

 Κλιματιστικά Οικιακής – Επαγγελματικής Χρήσης.
 Κλιματιστικά Συστήματα Τεχνολογίας V.R.V.
 Αντλίες Θερμότητας.
 Πολυδιαιρούμενα συστήματα Multi inverter με ποικιλία εσωτερικών μονάδων.
 Κλιματισμός – Εξαερισμός Επαγγελματικών Χώρων.
 Καθαρισμός αέρα, οικιακές – επαγγελματικές συσκευές.
 Έλεγχος και διατήρηση σταθερής υγρασίας και θερμοκρασίας.
 Ηλιακά Συστήματα.
 Μικτά συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
 Συστήματα Ατομικής – Κεντρικής Θέρμανσης.
 Μελέτη – Εγκατάσταση Συστημάτων Φυσικού Αερίου, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων , δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, θέρμανσης-ψύξης, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, για κάθε είδους νεόδμητο ή μη κτίριο – μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους.

Καταρτίζοντας ένα πλήρες οικονομικό, τεχνικό και χρονικό πλάνο του έργου και σε συνεργασία με τους άρτια εκπαιδευμένους – αδειούχους τεχνικούς μας, η GROUP ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΙΚΕ. θα φροντίσει για μια εκτέλεση του έργου αντάξια των προσδοκιών σας. Οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι κοντά σας να φροντίσουν για την λύση οποίου προβλήματος παρουσιαστεί κατά την διάρκεια των εργασιών αλλά και για την υποστήριξη της. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Το πιο σημαντικό για μας είναι να δημιουργούμε, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, έργα που ξεχωρίζουν και μας γεμίζουν με ικανοποίηση. Είμαστε ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών με πολύπλευρο γνωστικό υπόβαθρο που μας ενώνει ένας κοινός στόχος: η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνέπειας με τους πελάτες.

Προτείνουμε λύσεις με μοναδικό στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.